BORRELPLANK  AMSTERDAM 

Delivery & catering op locatie 

Borrelplank Amsterdam is geboren tijdens een verre reis na een aantal jaar werkervaring op kantoor. Tijdens deze baan en later op reis kwam het besef: er is eigenlijk niks fijner dan samenkomen met vrienden, collega's of familie om lekker te borrelen. “Misschien wel het mooiste moment van de dag”. Samenkomen, samen genieten en samen zijn. Fijner wordt het niet. En wat hoort daar nou beter bij? Juist, een borrelplank.

 

Wat je precies op de borrelplank kunt vinden? Een mix van bites met invloeden uit o.a. Israël, Spanje, Frankrijk en Italië. Denk aan pittige gehaktballetjes, labneh, manchego, dipjes en charcuterie. Benieuwd naar de planken? Check onze Instagram voor meer inspiratie.

Naast borrelplanken zijn wij ook inzetbaar als cateraar op locatie, denk aan diners, ontbijtjes, borrels en huwelijken. Voor meer informatie zijn wij telefonisch, per mail en via het contactformulier te bereiken. 

Corona-proof borrelen tijdens een 1,5 meter borrel? Informeer bij ons naar de 1 persoonsplankjes

of onze bites voor delivery!

Een borrel met z'n tweetjes? Hiervoor is onze borreltas dé oplossing! Lekkernijen genoeg als volwaardige maaltijd voor 2 personen inclusief een fles wijn voor €40,- of inclusief twee speciaalbier €35,- (bestellen via de widget of pick up bij Restaurant Compartir.

bites.JPG
Mixed borrelplank 🧀🍇🥖_#veggies #dips
IMG_5967 2.jpg
IMG_3885.jpg

BORRELPLANK  MENU

CATERING

Borrelplank Amsterdam verzorgt ook catering op locatie zoals een walking dinner, lunch/ontbijt, een intiem diner of jullie bruiloft. We ontzorgen en zijn met onze overdadige culinaire smaken een onmisbare toevoeging aan ieder evenement. Kleiner budget? We denken graag mee over de mogelijkheden. 

KAASTAART 

Kaas. Je houdt ervan of je houdt ervan, toch? Wij delen graag onze liefde voor kazen en daarom nu op het menu: Cheesecakes (maar letterlijk) & Baked Brie met huisgemaakte chutneys, jams en toppings. 

 

Om de Cheesecake kun je eigenlijk echt niet heen; meerdere lagen met de lekkerste toppings. Perfect wanneer suiker niet favo is, maar je eerder droomt over zachte en zalige fromage. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen of andere feestelijke bijeenkomsten. 

 

De Brie-cakes daarentegen, een wisselende Franse kaas uit de oven, kun je delen of gewoon lekker voor jezelf houden. Heerlijk om te dippen met brood of toast, maar een lepeltje direct keuren we ook niet af.

© Borrelplank Amsterdam 2015   -   © Restaurant Compartir 2019

Photo Borrelplank by Hans & Grietje www.donotsaycheese.com

Photo Compartir by Simone Boeren www.simoneboeren.nl
Text by Aimée Schuurmans  www.aimschuurmans.com 

Design by Claire de Beer  www.clairedebeerdesign.com