Borrelplank Amsterdam

BORRELPLANK  AMSTERDAM 

Delivery & catering op locatie 

​

Borrelplank Amsterdam is geboren tijdens een van de verre reizen van eigenaresse Floor Reitsma. Tijdens haar tijd weg besefte ze zich: er is eigenlijk niks fijner dan samenkomen met vrienden om lekker te borrelen. “Misschien wel het mooiste moment van de dag” aldus Reitsma. Samenkomen, samen genieten en samen zijn. Fijner wordt het niet. Wat je precies op de borrelplank kunt vinden? Een mix van bites met invloeden uit o.a. Israël, Spanje, Frankrijk en Italië. Benieuwd naar de planken? Check ze hier.

​

3x Corona-proof borrelen

Wij zijn druk bezig met een nieuw zomer borrelplank menu, maar daarnaast willen wij ervoor zorgen dat iedereen nú al op verantwoordelijke wijze kan borrelen. Daarom hebben wij een corona-proof borrelplank menu samengesteld, anders dan je van ons gewend bent, geen plank vol met lekkernijen, maar losse bites en daardoor dus corona-proof.  

​

1* Corona-proof bites menu 

2* Groepen tot 10 zijn nu toegestaan, dus liever toch een borrelplank zoals je van ons gewend bent? Dat kan!

3* Een borrel voor een kleine groep? Hiervoor is onze borreltas dé oplossing! Lekkernijen genoeg als volwaardige maaltijd voor 2 personen inclusief een fles wijn voor €40,- (bestellen via de widget of pick up bij Restaurant Compartir.

bites.JPG
Mixed borrelplank πŸ§€πŸ‡πŸ₯–_#veggies #dips
IMG_5967 2.jpg
IMG_3885.jpg

BORRELPLANK  MENU

CATERING

Borrelplank Amsterdam verzorgt ook catering op locatie zoals een walking dinner, lunch/ontbijt of een intiem diner. We ontzorgen en zijn met onze overdadige culinaire smaken een onmisbare toevoeging aan ieder evenement. Kleiner budget? We denken graag mee over de mogelijkheden. 

KAASTAART 

Kaas. Je houdt ervan of je houdt ervan, toch? Wij delen graag onze liefde voor kazen en daarom nu op het menu: Cheesecakes (maar letterlijk) & Baked Brie met huisgemaakte chutneys, jams en toppings. 

 

Om de Cheesecake kun je eigenlijk echt niet heen; meerdere lagen met de lekkerste toppings. Perfect wanneer suiker niet favo is, maar je eerder droomt over zachte en zalige fromage. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen of andere feestelijke bijeenkomsten. 

 

De Brie-cakes daarentegen, een wisselende Franse kaas uit de oven, kun je delen of gewoon lekker voor jezelf houden. Heerlijk om te dippen met brood of toast, maar een lepeltje direct keuren we ook niet af.

© Borrelplank Amsterdam 2015   -   © Restaurant Compartir 2019

Photo Borrelplank by Hans & Grietje www.donotsaycheese.com

Photo Compartir by Simone Boeren www.simoneboeren.nl
Text by Aimée Schuurmans  www.aimschuurmans.com 

Design by Claire de Beer  www.clairedebeerdesign.com